Till salu/sökes

Här ska vi sälja vår djur!!!

Vi vill att du medelar om du vill ha en katt unge, hundvalp eller ett föl. Om det finns något annat så medela då också. Ser du något som du har till salu som jag vill ha, så medela!!

 

Jag vill ha:
Fjord valack för ridskola verksamhet. 

 

 

Moon Cherry

Kön: Sto

Född: 1996

Färg: Mörk svettfux

Ras: Gottlandsruss

Storlek: 122

e: Okänd

u: Okänd

Användning: Ridskola o Allround

Övrigt: Cherry är en ovanligt långsam häst. hon är pigg på men har inte det där som gör henne snabb. Hon tar gärna en promenad i skogen. Hon gör det gärna ensam också(att gå på promenad). Det är ett under att hon kan alla mat tider så att hon kommer hem igen. 

 

 

 

Charpey

Kön: Sto

Född: 2004

Färg: Isabell

Ras: Shetlandsponny

Storlek: 91 cm

e: Okänd

u: Okänd

Användning: Avel och allround

Ev. Skötare: 

Övrigt: Litet trevligt sto, 91 cm mkh. Mycket hanterad. Mor o mormor Elitpremierade. Guldbelönad på utställning med 41p som mest. Skadade sig i bogen som föl, blev friskförklarad till 99%. 

 

 

Rivolli(endast uthyrning eller fodervärd!). 

Kön: Hingst

Född: 2001 2/2

Färg: Fux

Ras: Svenskt halvblod

Storlek: 167 cm

Användning: hoppning och avel

e: Spirit

u: Kelsi

Ev. Skötare: Är för bråkig

Övrigt. Rivolli är super fin att hoppa. Han har dock börgat med att rusa iväg lite med frambenen. Det går ganska bra om man bara kortar tygeln och stegen. Det blir anars att han springer ikapp med bak benen och då blir det lite för snabt. Som sagt han behöver en stadig tygel. Rivolli är hur snäll som häst inne i stallet men kan bli lite klantig när ston kommer(det är det största stallet han står i, med den längsta stall gången så vi gör koller om någon är halt där.).

 

Casanova

Kön: Sto
Född: 2008
E: Okänd
U: Riva
Användning: Avel, ridskola (Ibland) och dressyr
Ras: Arabiskt fullblod
Övrigt: Casanova är ett fint sto som är ganska snäll. Hennes föl är fina. Casanova är dräktig med Skimmer. Fölar ca börgan av mars 2014. 
 
 

Medela om du vill ha något!!


(Lämna tom)

Söker: